Gå tilbake
Artikkelbilde

3 favoritter til helgefrokosten

Har du lyst til å kose deg litt ekstra i helgen? Om du er så heldig å ha god tid i helgen så er det perfekt å unne seg selv en god helgefrokost. Enten du vil skjemme bort deg selv eller dere er flere rundt frokostbordet, så er det mye godt man kan lage for en ekstra god start på dagen. Vi har samlet litt inspirasjon til deg som har lyst til å slå litt på stortrommen når helgen kommer.

Smoothie bowl

Instagram er fylt av flotte bilder av smoothie bowls som er både friske, sunne og ganske så estetiske. Perfekt ved siden av en større varm frokost, eller som en helt egen rett. Topp smoothie bowl’en med alt fra granola, friske bær og frø. Vil du lese mer om hva smoothie bowl egentlig er, så kan du gjøre det her.

Eggs Benedict

Denne frokostretten har hatt et storslagent comeback de siste årene og har gått fra å være en tradisjonell rett til å bli en trend. Selv de hippeste stedene har nå Eggs Benedict på menyen, og gjerne med sitt eget preg. Posjert egg med hollandaise-saus slår sjelden feil, men tilbehøret kan løfte denne retten enda flere hakk. Prøv med fersk landbrød og spinat eller kål til. Ønsker du å tilsette enda mer smak kan du legge til noen skiver med røkelaks eller en god skinke. Synes du det er vanskelig å posjere egg? Da er det lov å jukse litt! Det finnes nemlig gode og rimelige hjelpemidler som gjør posjeringen mye enklere. Slapp av, vi skal ikke si det til noen.

Frokostpannekaker

Vi forbinder ofte pannekaker til frokost med amerikanske filmer og tv-serier, men skal man skjemme bort seg selv er dette en ypperlig måte å gjøre det på. Er du glad i det søte er tykke pannekaker med sirup eller sjokoladebiter en slager, men er du mer glad i matpannekaker så er baconpannekaker med ost og spinat et godt alternativ. Om du derimot ønsker en sunnere variant kan du prøve deg på bananpannekaker med friske bær.

Kupp Banner - Nr 5.2 - 980 X 150